Haber: Mustafa Ağacıkoğlu

Yeniden Refah Partisi Tosya Belediye Başkan Adayı İbrahim Demir, belediye başkanının görevinin sadece yol yapmak, çöp toplamak,  olmadığını belirterek, “Bunlar zaten onun asli görevi. Belediye başkanı ilçenin ve vatandaşın bireysel sorunlarıyla da ilgilenmeli, problemlerine çare olmalı” dedi.
Yeniden Refah Partisi Tosya Belediye Başkan Adayı İbrahim Demir, seçim çalışmalarını Oto Sanayi esnafını ziyaret etti.İbrahim Demir , esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Demir, “Milli görüş belediyeciliğini Tosya ilçemizde sergileyeceğiz. İlçede tüm sorunlarınızı tek tek çözüme kavuşturacağız” dedi.


‘VATANDAŞIN BİREYSEL SORUNUNA DA ÇARE BULACAKSIN’

ŞEHREKÜSTÜ MUHTARI  HÜSEYİN YÖRÜK'DEN  İNANILMAZ REKOR ŞEHREKÜSTÜ MUHTARI HÜSEYİN YÖRÜK'DEN İNANILMAZ REKOR

Emeklilere, dar gelirli vatandaşlara yönelik desteklerinden söz eden İbrahim Demir, ahlaklı belediyecilik vurgusu yaptı. Tosya'da, mahalle mahalle dolaştığını belirten Demir, “Toplumsal hizmetler belediye başkanının görevidir. Yol yapmak, imar yapmak, çöp toplamak, belediye başkanının öncelikli görevleridir. Ama bunun ötesinde bireysel hizmetler de yapmak zorundasın. Suyu akmıyorsa, suyu bağlanmıyorsa, elektriği yanmıyorsa, ocağı tütmüyorsa, tenceresi kaynamıyorsa bu sorunlara da çare olmak zorundasın” diye konuştu.

 

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU