Haber: Mustafa Ağacıkoğlu

Cumhuriyet Halk Partisi Tosya Belediye Başkan AdayıTuğçe Kefeli, seçim kampanyası dahilinde vatandaş, esnaf ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ediyor.

TOSYA HAK ETTİĞİ YERE GELMELİ

31 Mart itibariyle ben yaptım oldu anlayışı, sadece ben bilirim kibrini ortadan kaldıracağız. Sivil toplum örgütleriyle birlikte karar alıp ona göre hareket edeceğiz. Bu şehrin artık kaybedecek zamanı yok. Bilgi, birikim ve tecrübe göz ardı edilecek şeyler değil. Tosya ve Tosyalı ancak birlikte hareket edilirse olması gereken yere gelecektir” diye konuştu.

31 MART TOSYA ESNAFI İÇİN BAŞLANGIÇ OLACAK

TOSYA'DA 31 MART SEÇİMLERİNDE ÇOK SAYIDA KİŞİ KAYIP TOSYA'DA 31 MART SEÇİMLERİNDE ÇOK SAYIDA KİŞİ KAYIP

Tosya’da hangi sektör olursa olsun esnafın içinde bulunduğu durumun çok kötü olduğunu ifade eden Tuğçe Kefeli, “Sektörü fark etmiyor. Evine ekmek götürmek için uğraşan esnafımız maalesef çok zor durumda. Tosya belediyesi ise bırakın çözüm üretmeyi, esnafın yanına bile uğramıyor. Bir ilçede esnaf bitikse o şehirde neredeyse her yer şey bitmiş demektir. Göreve gelir gelmez, esnafımız için hazırladığımız destek paketiyle şehrimizi hep birlikte canlandıracağız. 31 Mart günü esnafımız için yeni ve güçlü bir başlangıç olacak diye konuştu.

427952618 378531671479300 5962175978880819087 N

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU