TOSYA BELEDİYE MECLİSİ 2024 HİZMET ÜÇRETLERİNİ AÇIKLADI TOSYA BELEDİYE MECLİSİ 2024 HİZMET ÜÇRETLERİNİ AÇIKLADI

HABER: MUSTAFA AĞACIKOĞLU

Yeniden Refah Partisi Filistin’e Destek Yürüyüşünde

Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı İbrahim Demir, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile birlikte Filistin'e destek yürüyüşüne katıldı. Kastamonu’da geniş kitlelerin katılımıyla düzenlenen “Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet Yürüyüşü” büyük ilgi gördü.

Yürüyüş, Kastamonu’nun merkezi noktalarından başlayarak, halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Filistin’e destek ve İsrail’in uygulamalarına karşı tepki gösteren vatandaşlar, ellerinde Filistin bayrakları ve çeşitli pankartlarla yürüyüşe destek verdiler. Yürüyüş boyunca sık sık Filistin’e özgürlük çağrısı yapıldı ve İsrail’in politikaları kınandı.

Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı İbrahim Demir, yürüyüş sırasında yaptığı konuşmada, Filistin halkının yanında olduklarını ve onların haklı mücadelesine destek verdiklerini belirtti. Demir, “Filistin halkının maruz kaldığı zulmü ve işgali kınıyoruz. Bu yürüyüşle Filistinli kardeşlerimize destek olmak ve dünya kamuoyuna sesimizi duyurmak istiyoruz” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin yönetim kurulu üyeleri ve partililer de yürüyüşe aktif olarak katılarak, Filistin’e olan desteklerini gösterdiler. Yürüyüşe katılan diğer sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar da etkinlik boyunca Filistin’e olan desteklerini dile getirdiler.

Editör: MUSTAFA AĞACIKOĞLU