• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.800

Kastamonu Haberleri

kastamonu haberleri ve güncel kastamonu gelişmeleri, kastamonu ile ilgili tüm video, kastamonu fotoğrafları ve kastamonu haberleri Tosya Haberleri.Com En Güncel Tosya Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Tosya-Kastamonu yolunda bir araç takla atarak yol kenarına devrildi. Kazanın ihbar edilmesi üzerine ekipler hızla olay yerine sevk edildi.

GÜNCEL

Kastamonu Valiliği'nin aldığı kararla, 15 Haziran - 15 Ekim tarihleri arasında ormanlara girişler yasaklanmıştır.

GÜNCEL

YRP Kastamonu İl Başkanlığı, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın Hanönü ilçesine yapacağı ziyaret hakkında bir duyuru yayımladı

GÜNCEL

Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı İbrahim Demir, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile birlikte Filistin'e destek yürüyüşüne katıldı.

GÜNCEL

Kastamonu’nun Tosya ilçesinden 68 hacı adayı, dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

GÜNCEL

Kastamonu'nun 19 ilçesinden 13'ünde mal müdürlüklerinin kapatılacağı açıklandı.

GÜNCEL

Seçim sonucunda, Kavaklıgil ve Arslan, Kastamonu ve ilçelerinin belediyelerini temsil etmek üzere önemli bir göreve atanmış oldular.

GÜNCEL

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre, Kastamonu ili Tosya ilçesindeki Belediye Başkanlığı seçimlerinin mahalle mahalle sandık sonuçları belli oldu.

GÜNCEL

Kastamonu Milletvekili Sayın Fatma Serap Ekmekci ve beraberindeki heyet, Kaymakamımız Sayın Uğur Ünsal’ı makamında ziyaret etti.

GÜNCEL

Kastamonu İl Müftülüğü, dinî bilgilerin aktarılması ve toplumda dini bilincin artırılması amacıyla 2024 yılı birinci dönem il özel irşad programını...

GÜNCEL

Mayıs ayının gelmesiyle birlikte beklenmedik bir durum yaşandı: Akşam saatlerinde Tosya-Kastamonu karayolunda kar yağışı başladı.

ASAYİŞ

Kastamonu Tosya İlçesi'nde Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı