TOSYA'DA MOTOSİKLET KAZASINDA 2 KİŞ YARALANDI TOSYA'DA MOTOSİKLET KAZASINDA 2 KİŞ YARALANDI

HABER: MUSTAFA AĞACIKOĞLU

Kastamonu Tosya İlçesi'nde Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

Kastamonu'nun Tosya İlçesi'nde D-100 Karayolu Avşar Köyü Mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kazanın yaşandığı olay, saat 18:00 civarında gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, Samsun istikametinden İstanbul istikametine seyir halinde olan İsmail Aksu (45) yönetimindeki 34 COP 996 plakalı cip, sürücünün araç kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak, bir elektrik direğine ve bir ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan sürücü İsmail Aksu (45) ile eşi Şerife Aksu (40) ve oğlu Eren Aksu (20) yaralandı.

Kaza yerinden geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazaya ilişkin detaylı inceleme devam ederken, yetkililer sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uygun hareket etmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Trafik kazalarının önlenmesi ve can kayıplarının engellenmesi için sürücülerin daha dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı.

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU