Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Bilal Takır, Yeniden Refah Partisi’nden İl Genel Meclisi aday adaylığını ilçe parti binasında düzenlenen törenle açıkladı.

TOSYA'DA 31 MART SEÇİMLERİNDE ÇOK SAYIDA KİŞİ KAYIP TOSYA'DA 31 MART SEÇİMLERİNDE ÇOK SAYIDA KİŞİ KAYIP

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinde Tosya’da siyasi partilerin Belediye Başkan adayları netleşmeye başladığı bu günlerde en sıcak ve net isimler Yeniden Refah Partisinden seçmene açıklanmaya başlandı.

Yeniden Refah Partisi Tosya Belediye Başkanı adayı İbrahim Demir’in açıklanması sonrasında ilçenin tanınmış ticaret adamı Ezgi İnşaat ve Sadıkoğulları Yapı market sahibi Bilal Takır İl Genel Meclisi adaylık başvurusunu ilçe binasında yaptı.

Parti binasında düzenlenen programa Yeniden Refah Partisi Belediye Başkanı adayı İbrahim Demir, İlçe başkanı Osman Kibar ve parti yönetimi katıldı.

 Başvuru dilekçesini İlçe başkanına veren Bilal Takır gazetecilere yaptığı kısa açıklamada ‘’ İlçemizin ekonomisi sanayi üzerine kurulu olsa da köylerimiz tarım-orman ve hayvancılığa dayanmaktadır. Özellikle benim gibi köyde yetişen, yaşayan, tarımla uğraşan, biri olarak köylerimizdeki sıkıntıları bizzat bilmekteyim. Köylerimizin sorunlarının çözüleceği tek yer İl Genel Meclisidir. 31 Mart 2024 seçimlerinde köylerimizde ki, sağlık, tarım, bayındırlık ve iskânı, toprağın korunması, erozyonun önlenmesi, sosyal hizmet ve yardımlar, kısaca tüm ilçemiz köylerinin sorunlarına çözümü için adayım. Partizanlık için değil, haklının hakkını savunmak için adayım. Yerel seçimlerin hemşerilerimize hayırlı neticeler getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Gayret bizden, takdir Allah’tandır” dedi.

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU