SEDAT AĞACIKOĞLU

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu 1.Amatör Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tosyaspor genç futbolcusu Sefa Yumuşakkaya geçtiğimiz sezon ve bu sezon oynadığı güzel futbol ile oyun stili ve hareketleri ile Brezilyalı Neymar’a benzetiliyor.

Tosyaspor oyuncusu Sefa Yumuşakkaya yeteneğiyle şimdiden Profesyonel ve Amatör birçok takımın radarında…

TOSYA’NIN NEYMAR’I

Takım içinde arkadaşları ve taraftarların ona ‘Neymar’ diye sesleniyor. O da bu ismin hakkının fazlasıyla veriyor. Atıyor, attırıyor ve yeri geldiği zaman takımı tek başına sırtlıyor.  Tosyaspor’un  genç yeteneği Sefa Yumuşakkaya'dan bahsediyoruz.

Futbola 15 yaşında başlayan Sefa Yumuşakkaya, doğup büyüdüğü formasını giydiği Erbaspor’da adete bir yıldız gibi parladı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi futbol takımında tecrübe kazanarak tekniğini geliştiren Sefa Yumuşakkaya sonrasında eğitimci olarak atandığı Tosya ilçesinde Tosyaspor takımında zirveye çıktı.

Sefa Yumuşakkaya Kastamonu Amatör ligde oynadağı son iki sezonda attığı çalımlar, golleri ve asistleri ile Kastamonu Amatör Ligi’nin en çok konuşulan futbolcusu oldu.

TOSYASPOR'DA PUAN KAYBI DEVAM EDİYOR TOSYASPOR'DA PUAN KAYBI DEVAM EDİYOR

Sefa Yumuşakkaya, bu yeteneğiyle aynı zamanda birçok takımın dikkatini çekti. Profesyonel ve amatör birçok takımının yakından ilgilendiği genç yeteneğe, il dışından da kulüplerin radarına girdi

Editör: TE Bilisim