HABER: MUSTAFA AĞACIKOĞLU

Kastamonu 1.Amatör Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tosyaspor ligin 11.haftasında evinde oynadığı maçta Kastamonu Ormanspor ile 1-1 berabere kaldı.

Tosya Şehir stadyumunda saat 13.00’de başlayan maçta Tosyaspor rakibi Kastamonu Ormanspor’u misafir etti. Maçın hakem üçlüsü Alper Tunga Sefercik-Cihan Abdülkadiroğlu-Onur Şaban yönetti.

Maça santra vuruşu ile başlayan Tosyaspor ilk dakikalarda rakibine üstünlük sağlayarak erken gol bulmak için sağlı sollu ataklar geliştirdi. Kastamonu Ormanspor’un sert defans anlayışını bir türlü aşamayan Tosyaspor ilk yarıda istediği golü bulamadı ve maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan Tosya Spor sağlı sollu ataklar geliştirse de bir türlü aradığı golü bulamadı.Maçın 65.dakikasında Kastamonu Ormanspor kazandığı serbest vuruşta Tosyaspor ceza sahası içine yapılan ortada 9 numaralı oyuncu Bilal Canbaz Tosyasporlu 5 futbolcunun içinden vurduğu şık kafa vuruşu ile kaleci Berk Gümüş’ün bakışları arasında topu filelere gönderdi.

Tosyaspor yediği şok gol sonrasında rakibi üstünde baskıyı artırdı.Maçın 75 takikasında kazanılan penaltıda Ferhat Eselioğlu topu filelere göndererek maçta 1-1 berabere getirdi.

Maçın son dakikalarında Kastamonu Ormanspor’lu oyuncular zaman geçirmek için her faulde yerde kalması taraftarlar ve oyuncular arasında gerginliğe neden oldu.

Maç Tosyaspor-1 Kastamonu Ormanspor 1 olarak tamamlandı.

TOSYASPOR'U DURDURAMAYACAKLAR TOSYASPOR'U DURDURAMAYACAKLAR

Tosyaspor önümüzdeki hafta deplasmanda Kastamonu Yurdum Gençlikspor ile kritik bir maça çıkacak.

STAT: Tosya Şehir Stadyumu

TOSYASPOR: Berk Gümüş (x), Ceyhun Doluca (xx) , Arda Barutçu(xx) ,Yiğit Can Yörü  (x),Yiğit Özcan  (xx ),Ferhat Eselioğlu (xx) ,Yiğit Demir (xx ),  Yunus Çakır (x ), Sefa Yumuşakkaya (x ) , Sefa Çolak (x ),Berkay Karadayı (xx )

 Teknik Direktör: Ferit Yücebıyık (*), Erol Güccük (x)

I H A 9532

I H A 9561

I H A 9567

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU