HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Millî Mücadelenin 100.yılı Cumhuriyet Bayramı Kutlama programı içinde yer alan Bölge Tekvando Turnuvası 9 takımın ve 210 sporcunu katılımı ile Tosya’da yapıldı.

Tosya’da Mehmet Erkaragülle Spor Salonu'ndaki organizasyonda Çocuklar, Minikler, Yıldızlar ve Ümitler kategorisinde 120 kız ve 90 erkek 7 uluslararası hakemin yönettiği müsabakalarda tatami de madalya için mücadele etti.

Tosya İlçe Gençlik Spor müdürlüğünün organize ettiği Tosya Belediyesinin Kupa, Madalya, Plaket ve sporculara yemek ikramı ile desteklediği Cumhuriyet Bayramı Bölgesel Tekvando turnuvasında genç sporcular madalya kürsüsüne çıkmak için mücadele ettiler.

Çekişmeli geçen Ümitler kategorisinde Tosya Gençlik Spor kulübü sporcusu Kübra Ay rakiplerini yenerek Altın madalyayı Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’den aldı.

Tosya Fatih Ortaokulu Kaymakam Uğur Ünsal'a Söz Verdi Tosya Fatih Ortaokulu Kaymakam Uğur Ünsal'a Söz Verdi

Törene; Kaymakam Uğur Ünsal, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Cumhuriyet Savcısı Ömer Kalaycı, Cumhuriyet Savcısı Ali Faruk Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Batman, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Oguzhan Dişçeken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, Gençlik Merkezi Müdürü Aydın Yerli, MHP İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, CHP İlçe Başkanı Tuğçe Sayan Kefeli, İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Kaan Erdem, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Editör: TE Bilisim