HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Yozgat’ta yapılana ve Kastamonu ilini Okul Sporları Kros müsabakalarında temsil eden Tosya Fatih Ortaokulu takımı sporcuları bölge ikincisi olduktan sonra İlçe Kaymakamı Uğur Ünsal tarafından makamda misafir edildiler.

Takım halinde ikincilik kürsüsüne çıkan öğrenciler Yiğit Özdaş, Bayram Uğraşmış, Muhammed Hanefi Tavla, Ahmet Konuk, Emir Sefa Kanat önümüzdeki günlerde Isparta’da düzenlenecek final müsabakalarında hem ilimizi hem de ilçemizi başarı ile temsil edecekleri sözünü verdiler.

Isparta’da düzenlenecek final müsabakalarına Kastamonu ilini temsilen katılacak olan 5 kişiden oluşan Tosya Fatih Ortaokulu Kros takımının beden eğitimi öğretmenleri Fatih Gökçe ve Burak Özdemir ve Okul müdürü Recep Ergüven ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Demirci şampiyona öncesinde çok iyi hazırlanarak Türkiye şampiyonasına katılmayı hedeflediklerini söylediler.

Kaymakam Uğur Ünsal ‘’ Yozgat’ta yapılan şampiyonada gençlerimiz 2.olarak Isparta’da yapılacak olan şampiyona inşallah bu defa 1. Olarak ilçemize dönecekler. Genç sporcu arkadaşlarımızdan bunu sözünü aldık. Kardeşlerimize centilmence geçecek bu sportif müsabakada başarılar diliyorum’’ dedi.

TOSYA'LI KIZLARDAN AZMİN ZAFERİ TOSYA'LI KIZLARDAN AZMİN ZAFERİ

Okul Sporları Kros Grup Müsabakaları 11 Şubat 2024 tarihinde Isparta’da düzenlenecek.

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU