MHP TOSYA İLÇE BAŞKANIIĞI BASIN AÇIKLMASI MHP TOSYA İLÇE BAŞKANIIĞI BASIN AÇIKLMASI

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili adayları seçim çalışmalarına çok hızlı başladı

Yeninden Refah partisi Kastamonu Milletvekili adayları İbrahim Demir, Kağan Yorulmaz ve Hayri Çelik parti il ve ilçe yönetimleri ile birlikte seçim saha çalışmalarına başladılar.

Seçim çalışmaları startının geçtiğimiz günlerde memleketi Tosya’dan başlatan Yeniden Refah Partisi Kastamonu 1.sıra milletvekili adayı İbrahim Demir samimiyeti ve enerjik çalışması ile seçmenle birebir muhabbeti ile neredeyse sıkmadık el bırakmadı.

Son olarak Taşköprü ilçe başkanı Mehmet Ali Topçu ve ilçe yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen esnaf ve halk ziyaretinde Yeniden Refah partisi teşkilatı yoğun bir kalabalık ekip ile ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Taşköprü seçmeninin yoğun ilgisi ve misafirperverliği karşısında Kastamonu’ya hizmet için 15 Mayıs tarihini sabırsızlıkla beklediğini ifade eden İbrahim Demir Yeniden Refah Partisi Ülke genelinde seçimin kilit ve sürpriz partisi olacağını Kastamonu genelinde ise yapacağımız çalışmalar ile çok değerli seçmenimizin teveccühü kazanacaklarına inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilisim