HABER : MUSTAFA AĞACIKOĞLU

Tosya'da 31 Mart yerel seçimlerini kazanan Volkan Kavaklıgil, yarın mazbatasını alacak ve yeni dönemin başlangıcını halkla birlikte kutlamak için bir tören düzenleyecek. Kavaklıgil, tüm Tosya halkını belediye binası önünde gerçekleşecek olan "Yeni Dönem Hizmet Başlama Töreni ve Duamıza Tüm Halkımızı Davet Ediyor" etkinliğine katılmaya çağırıyor.

Tosya Gençlik ve Spor Kulübü'nden Gurur Verici Başarı Tosya Gençlik ve Spor Kulübü'nden Gurur Verici Başarı

Tosya'nın yeni belediye başkanı Volkan Kavaklıgil, seçim zaferinin ardından yarın saat 14.15'de Tosya Belediye Başkanlığı'na gelerek mazbatasını alacak. 

Törenle ilgili açıklamalarda bulunan Volkan Kavaklıgil, "31 Mart seçimlerinde bize destek veren tüm Tosyalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Yeni dönemin başlangıcını hep birlikte kutlamak için yarın belediye binası önünde bir araya geleceğiz. Bu törende dualarımızla yeni göreve başlangıcımızı kutlayacak ve halkımızla birlikte gelecek projelerimizi paylaşacağız. Tüm Tosyalıları bu önemli etkinliğe katılmaya davet ediyorum" dedi.

Volkan Kavaklıgil'in mazbata alım töreni ve yeni dönem hizmet başlama töreni, ilçe halkı tarafından merakla bekleniyor ve büyük bir katılımın olması bekleniyor.Whatsapp Image 2024 04 04 At 6.59.38 Pm

Editör: MUSTAFA AĞACIKOĞLU