Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Yüksel Aydın şöyle konuştu:

“VOLKAN KAVAKLIGİL’E

ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Gururla ifade etmek istiyorum, bizi mahcup etmedi. İnsanlar içinde bizi mahcup etmedi. Volkan Kavaklıgil’e bütün Kastamonulular adına çok teşekkür ediyorum. Hep söylerim; MHP’de siyaset yapmak her babayiğidin harcı değildir. Bunu bir üstünlük olarak söylemiyorum. MHP’de siyaset yapmak vefakarlık, fedakarlık ister, can feda olmak ister, ülkesini ve milletini sevmek ister. Dolayısıyla bu fedakarlıkları yapmak herkesin haddi ve harcı değildir. O yüzden biz Devletimizi ve milletimizi karşılıksız seviyoruz. Tosya bizim için özeldir. Özelliği de şudur; Ben 1990’lı yıllarda ilçe başkanlığı yaparken Tosya’ya gelirdim. Tosya’dan feyzimizi alırdık ve gittiğimiz yerlerde Milliyetçi Ülkücü hareketin geleceği için çalışmalarımıza devam ederdik. Onun için Tosya bizim için önemli.”

“BİZ ONA 6’LI GANYAN DİYORUZ”

“Cumhur İttifakı masada kurulmadı, vicdanlarda kuruldu. Türk milletinin yarınları için kuruldu, 15 Temmuz hain FETÖ girişimin sonucunda kuruldu. Türk milletinin geleceği için kuruldu. Masa altında pay kapmak için kurulmadı. 6’lı masa diyorlar, biz de ona 6’lı ganyan diyoruz. 6’lı ganyanın bir de sürpriz kısrağı var, kim biliyor musunuz? PKK’nın alt ağzı HDP… Bugün Kılıçdaroğlu Erzurum’dan çıkıyor, Uludere’ye gidiyor ve oraya Roboski diyor. Bu kadar ahlaksız, bu kadar ikiyüzlü, bu kadar namussuz olabiliyorlar bunu bilin. Olmaz, ben köyüme giderken 3 bayrak var, 3 Şehit var. Siz hangi hakla Uludere’ye Roboski diyorsunuz. Sizin Allah’ınız, kitabınız yok mu? Her gün Şehit veriyoruz, dolayısıyla herkes aklını başına alacak. 2023 çok önemli. 2023’de Türk milletinin kaderi oylanacak. Benim Tosya’dan hiçbir şüphem yok ama 2023 çok önemli. Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan bizim Cumhurbaşkanı adayımızdır. AK Parti İlçe Başkanı burada mı? Yöneticileri burada mı? Neyse işleri vardır, gelememişlerdir.”

“AYAĞINIZI DENK ALIN”

“Tosya’da, bakın ayağınızı denk alın. Dalımızı kıranın ağacını kökünden söker atarız. Haberiniz olsun. Öyle sosyal medya da Volkan Kavaklıgil’e söz söyleyenler, işinize bakın. Bunların kimler olduğunu biliyorum, ayağınızı denk alın. Bu tehdit falan değil, edebiyle milletine hizmet eden Volkan Kavaklıgil’e şarlatanca saldıranlar ayağını denk alacak. Ayağımıza basanın aklını alırız, bu da bizim başka yüzümüz.”

“2023 ÇOK ÖNEMLİ”

“Türk milletinin geleceği için 2023 çok önemli. Biz mücadelemize devam ediyoruz. Sizden ricam 2023’ü çok iyi analiz edin. Oy verirken çok dikkat edin. Size bir şey soracağım; Sayın Babacan, seni Sayın Cumhurbaşkanı 30 yaşında Bakan yaptı. Ya mübarek o zaman neyi yapamadın da şimdi ne yapacaksın? Türkiye Cumhuriyeti’nde başbakanlık yapmış bir adamın söylediği söze bakın; Ahmet Davutoğlu… Sen Başbakanlık yaptın, burada neyi yapamadın da bugün ne yapacaksın? Kime neyi anlatıyorsunuz? İP’in ablası var ya, sakın ha ağzımı o konuda açmak istemiyorum. Bütün arkadaşlarımızı telef etti. Milliyetçi Hareket Partisi’ni yardı gitti. Peki ondan sonra ne oldu? Selahattin Demirtaş ile kahvaltı hayali varmış hanım ablanın. Kahvaltı yapacakmış, buyur yap. Zehir zıkkım olsun sana. Niye alkışlamıyorsunuz ülkücüler, hadi diğerlerini bırakın. Olmasın mı?” 

Editör: TE Bilisim