31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesi MHP Tosya ilçe teşkilatında sıcak saatler yaşanıyor..

Geçtiğimiz günlerde yerel seçim süreci hakkında paylaşımda bulunan parti yönetimi Belediye Başkanlığı ve meclis üyeliği adaylıkları konusunda neler yapılması gerektiğini açıkladı.

MHP Parti Tosya ilçe teşkilatında aday olabilmek için sessizlik gündemde iken parti yönetimi özellikle kadın kolları mevcut belediye başkanı Volkan Kavaklıgil’e desteklerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla gündemde tutuyorlar.

Son olarak Türk kültüründe ve Tosya Örf ve adetlerinde yer alan akşam saatlerinde misafirliğe gelenlere gecenin ilerleyen saatlerinde yemek ikramı yapılır ve Tosya’da bu ikram YATSULUK olarak adlandırılır.

İçişleri Bakanlığı Genelgesi Doğrultusunda Toplantı Gerçekleştirildi İçişleri Bakanlığı Genelgesi Doğrultusunda Toplantı Gerçekleştirildi

MHP Kadın Kolları geçtiğimiz akşam Parti ilçe başkanı ve Belediye başkanı Volkan Kavaklıgil’in yerel seçimleri istişare ettiği toplantı sonunda YATSULUK ikramında bulundular.

Buraya kadar her şeyin örf ve adetlere göre geliştiği YATSULUK toplantısının sosyal medya üzerinden paylaşılarak parti içinde diğer aday adaylara karşı bizim tek adayımız var algısı yapılmasına neden oldu.

Editör: TE Bilisim