HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tosya İlçe Başkanlığına atanan Tuğçe Kefeli görevi devraldı.

CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin tarafından atanan Tuğçe Kefeli ve yeni yönetim görevine başladı.CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin sosylam medya hesabından yaptığı açıklamada ‘’ Tosya İlçe Başkanlığı görevine Sayın Tuğçe Kefeli atanmıştır. İlçe başkanımız Tuğçe Kefeli ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum.Verdiği emek ve katkılar için başkanımız Sayın İsmail Okuducu'ya ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum’’açıklaması ile CHP Tosya ilçe Başkanı Tuğçe Kefeli olduğunu açıkladı.

Yeni ilçe başkanı Tuğçe Kefeli partililerin katıldığı sade bir törende yönetimi ile resmen göreve başladı.

 Çiçeği burnunda ilçe başkanı Tuğçe Kefeli ilk açıklamasını www.tosyahaberleri.com haber sitesine yaptı.Tuğçe Kefeli yaptığı açıklamada, önceki dönem ilçe başkanı İsmail Okuducu’ya verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ederek sözlerine başlarken, “Bu görevler bir bayrak yarışıdır. Görevi devralan, bayrağı daha ileriye taşımak için daha çok çalışacaktır. Ben ve ilçe yönetimim  bundan sonra çok daha büyük bir sorumlulukla çalışacağız. Tosya ilçesinde partimizin, tarihinde ilk kez bir kadın ilçe başkanı göreve gelmiştir. Bu karar kadınlar için büyük bir onurdur. Kadınlara siyasette daha çok görevlerin verilmesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Başta Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, parti yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

İbrahim Demir'den Seçim Sonrası Açıklamalar İbrahim Demir'den Seçim Sonrası Açıklamalar

 Öncelikle ülkemize ve sonra ilçemize hizmet için çalışacağız. Çünkü biz halkın partisiyiz, yani Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Bu bilinç ile gecemizi gündüzümüze katacak, birlik ve bütünlük içerisinde, omuz omuza çalışacağız’’dedi.

Editör: TE Bilisim