HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı Tosya ilçesini ziyaret ederek önce partililerle sonrasında Tosya Köy muhtarları ile toplantıda bir araya geldi.

Tosya ilçesinde yapılan ziyaret programına CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, İl Başkanı Hikmet Erbilgin, İlçe Başkanı İsmail Okuducu ile İl Başkan yardımcısı Ahmet Türkmenoğlu katıldı. İlk önce partililerle bir araya gelen Milletvekili Hasan Baltacı istişare toplantısı yaparak Tosya gündemi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Milletvekili Hasan Baltacı öğleden sonra Tosya Köy Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek muhtarların sorun, istek ve taleplerini dinledi. Köy muhtarları Milletvekili Hasan Baltacı’dan Tosya köylerine ayrılan KÖYDES ödeneğinin az olmasından, Tosya-Kastamonu yolunun yıllardır yapılmadığından ve de Hastanede yaşadıkları doktor sıkıntısını söyleyerek sizler bu konuda bize nasıl yardımcı olacaksınız dediler.

Milletvekili Hasan Baltacı muhtarların taleplerini not alarak elinden geleni yapacağı sözünü verdi ve Tosya’dan ayrıldı.   

Editör: TE Bilisim