Haber: Sedat Ağacıkoğlu

AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı yeni yönetimini oluşturdu. İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, yeni yönetim kurulunu kamuoyu ile paylaştı.

 AK Parti Tosya İlçe teşkilatının yeni yönetiminde köklü değişiklikler dikkatlerden kaçmadı.

İbrahim Demir'den 2029 Seçimleri Hakkında Şok Açıklama! İbrahim Demir'den 2029 Seçimleri Hakkında Şok Açıklama!

 Siyasi kulislerde İlçe Başkanı Dikişci yeni yönetimle ilgili zorlu bir süreç yaşadığı ve eski yönetimde siyaseten yorulmuş isimler yerine enerjisi ve heyecanı yüksek isimlere yeni yönetime aldığı konuşulmakta.

HASAN BAŞKAN YENİ YÖNETİM UZUN SÜRE AÇIKMADI

Bilindiği gibi Ak Parti ilçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi Eylül 2023 tarihinde sürpriz bir açıklama ile İlçe Başkanlığından istifa etmişti. Siyasi kulislerde iddialara ilçe başkanının istifasının sonrasında kısa süreli bir dalgalanma yaşayan ilçe teşkilatı toplu şekilde istifa etti.

Genel Merkez 14 Eylül 2023 tarihinde AK Parti Tosya İlçe Başkanı olarak 2.defa Hasan Mete Dikişci olduğunu açıkladı.

Açıklama sonrası AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci aradan geçen yaklaşık 50 gün sonra yeni oluşan Parti Yönetim listesini kamuoyu ile paylaştı. Sürpriz ve genç isimlerin yer aldığı yeni yönetim bu akşam ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 2024 Yerel Seçimleri öncesinde parti yönetiminde eski yönetimde yer alan ve siyasi tecrübesi olan eski kurt siyasetçilerinde olmaması yeni yönetimin siyasi arenada sert muhalefet yapamayacağı yönünde önyargıların oluşmasına neden oldu.

Editör: TE Bilisim