HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

AK Parti Tosya ilçe teşkilatı ve yönetimi bu akşam İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi başkanlığında ilçe parti binasında önemli gündem maddeleri ve çözümlerinin konuşulacağı bir toplantı gerçekleştirecek.

Siyasi kulislerde ilçede yatırımı devam eden kamu yatırımları masaya yatırılarak önümüzdeki günlerde toplu açılışı yapılacak kamu binalarının son durumu ele alınacak. AK Parti Tosya İlçe başkanı Hasan Mete Dikişçi’nin sosyal medya hesaplarından müjdesini verdiği konular, yatırımlar ve projelerin son durumları görüşülerek takibi yapılacak.

İbrahim Demir'den Seçim Sonrası Açıklamalar İbrahim Demir'den Seçim Sonrası Açıklamalar

Son günlerde vatandaşların sık sık gündeme getirdiği Tosya Devlet Hastanesinin B sınıfı olarak hizmet vermesi, Tosya Organize Sanayi’nin genişletilme çalışmaları, özellikle kamu kurumlarında yaşanan personel yetersizliği, Tosya ilçe Emniyet Müdürlüğünde yaşanan personel azlığı ve Narkotik Şube kurulması, Dilküşah mahallesinde 3.Toki inşaatı tamamlanan fakat bir türlü hak sahiplerine daireleri teslim edilmeyen vatandaşların yaşadığı sıkıntılar, Kadastro müdürlüğü tarafından Tosya’da yapılan yenileme çalışmaları sonrasında tapu sahiplerinin yaşadıkları mağduriyetler ve buna benzer onlarca sorun gündeme alınarak neler yapılması gerektiği yönünde yol haritası çizilecek.

Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola’nın sosyal medya hesabından yaptığı ve ilçe gündemine şok etkisi yapan paylaşımlar sonrasında Cumhur İttifakının bir parçası olarak Tosya İlçesine yapılan yatırımları kimlerin şikâyet ettiği araştırılacağı öğrenildi.

Toplantının basına açık mı kapalı mı olacağı netlik kazanmaz iken toplantı sonrası basına bir açıklama yapılarak vatandaşların bu konular hakkında bilgilendirilmesi gerekmektedir.  

Editör: TE Bilisim