SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) -1 Kasım seçimlerinin ardından teşekkür turlarına başlayan AK Parti Kastamonu milletvekilleri Tosya’yı ziyaret etti

Kastamonu’da yüzde 70,3 oy oranıyla birinci olan Tosya ilçesini ziyaret eden AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir’i Cumhuriyet meydanında karşılandı. AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi ve önceki dönem milletvekili adayı Zafer Nalbantoğlu, parti yönetim kurulu, çok sayıda partili ve vatandaş karşıladı. İlçedeki esnafları ziyaret ederek seçmenlere teşekkür eden milletvekilleri vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler.

Özellikle bir kıraathane ziyaretinde vatandaşlar milletvekillerine ilçenin en önemli sorunu olan Devlet Hastanesinde doktor eksikliğini gündeme getirdiler. Milletvekili Metin Çelik yaptığı değerlendirmede ‘’ Yıllarca Tıp fakültelerinde yanlış yapılan eğitim sistemi sonucunda okullardan yeterli doktor mezun olmadı. AK Parti iktidarı dönemlerinde bu yanlıştan dönüldü ve Tıp Fakülteleri çok sayıda Doktor mezun vermeye başladı. İnşallah 2016 Haziran ayında Tosya Devlet Hastanesinde her branşta doktor ataması yapılacaktır. Tosya’nın Kastamonu merkez ve ilçelerinde AK Partiye verdiği yüksek oranda desteğin hizmet olarak geri döneceğini ve bu manada çok çalışacağız’’ dedi.   











(SDA-

Editör: TE Bilisim