Değerli hemşerilerim;
Ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, havasını teneffüs ettiğim, hep hizmetinde olduğum ve olmaktan gönülden mutlu olduğum Tosya’mıza ahde vefa olan borcumu ödemek ve değerli halkıma hizmet etmek için öncelikle partimin ardından da değerli hemşerilerimin iradesine, teveccühüne ve tercihine kısaca milletvekilliği görevine talip oldum. “Halka hizmet Hakk’a hizmettir.” düsturuyla bu yola çıktım.

Tüm halkımızı kucaklayıp, ayrıştırıcı değil birleştirici olma arzusundayım. Ben kavga için değil, sevgi için, hizmet için gönülleri kazanmaya geliyorum. Çünkü sizler her şeyin en güzeline fazlasıyla layıksınız.


Tosya’ya, Tosya halkına sevdalı, derdiyle dertlenen, bu coğrafyanın halkına hizmet için kendini adayan bir kardeşiniz, ağabeyiniz, arkadaşınız olarak sizlerin teveccühüyle hizmet üretmeye problemleri çözmeye dün olduğu gibi bugün de hazırım. Zaman, memleketimiz için bilgi birikimimizi, deneyimimizi, yeteneğimizi, gücümüzü seferber etme zamanıdır.

Söylediğini hayata geçiren, sözünde duran, sözü dinlenen, somut projeler üreten, ne söylediğini bilen, dün olduğu gibi bugün de yarın da ve her zaman halkın arasında olan vaat ve yalan sözlerle uzak, Hak’tan yana bir anlayışla bu yolda sizlerin hayır duaları ile ilçeme hizmet edeceğime hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Çünkü hizmet etmenin temelinde insani değerler vardır. Demokratik değerler vardır. Bir şehrin, bir ülkenin kalkınmışlığını gelişmişliğini görmek istiyorsanız; aldığı hizmetlere ve yatırımlara bakmanız yeterlidir. Benim sevdam;  insana ve insanın olduğu her mekâna ulaşmak, onların hayatını kolaylaştırmak sevdasıdır.
3 Kasım 2002 tarihinden bu yana iktidarda olan AKP’nin Tosya’ya bugüne kadar nasıl bir hizmet ve kıymet verdiği ortada. Sokaktaki vatandaşımıza bir soruyoruz bin “AH” işitiyoruz. Geçim derdinden teröre, işsizlikten, üretim sıkıntılarına kadar derdi olmayan yok.
Ne memur memnun, ne işçi ne de emekli…
Ne sağlık çalışanı memnun ne hasta…
Ne pirinç üreticisi memnun ne esnaf…
Bu sözlerimin doğruluğu ortada.
O zaman soruyorum; Şimdi değilse ne zaman?
Tosyalı hemşerilerim, sadece Cihan Çetin’i meclise taşımanızı istemiyorum. GELİN BİRLİKTE TOSYA’MIZI MECLİSE TAŞIYALIM. Yoksulluğa, Yolsuzluğa ve Yasaklara BİZ dur diyelim. Ülkemiz için BİRLİKTE dur diyelim. Bir olalım, Birlik Olalım, Şimdi HAREKET ve BİRLİK Zamanı…
Cenab-ı Allah yanımızda olsun.


Cihan Çetin
Milliyetçi Hareket Partisi
Kastamonu 2. Sıra Adayı

Editör: TE Bilisim