Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya ilçesinde düzenlenen istişare toplantısına, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamacı, KOSGEB Kastamonu Müdürü Nevzat Erol, KASİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Katar, Kızılay Kastamonu Şube Başkanı Sabit Tavil, MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyeleri katıldı.

Toplantıda, genel merkez faaliyetleri anlatılırken, yeni süreç hakkında bilgilendirme yapıldı. İş birliği ve diyalogların arttırılması amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, “MÜSİAD ailesi olarak şehrimiz, devletimiz ve milletimiz için hizmet etmek için çalışıyoruz. Biz Kastamonu’da her sektörde varız.Bu bağlamda bizler ticaretimizi yaparken sadece kendimiz için değil, bütün girişimcilerin sorunlarına çözüm üretmek için üzerimize ne görev düşüyorsa karşılıksız yapmayı taahhüt ettik ve onu yapmayı sürdürdük. Kastamonu MÜSİAD olarak Tosya ilçemiz içinde ayni duygularımız geçerlidir” ifadelerini kullandı.

MÜSİAD üyelerini Tosya’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil; “MÜSİAD’ın ekonomiyi canlandırma noktasında çok büyük çalışmaları var, buna hepimiz şahit oluyoruz. Sadece ekonomi değil, sosyal, kültürel ve teknolojik alanlarda ki bileşenleri bünyesinde barındıran çok güzel bir topluluktur. Ayrıca MÜSİAD milli ve manevi duruşu en iyi şekilde sergileyen ticari kuruluştur. Birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni daha üst seviyeye çıkarmanın çabası içerisinde olacağız. Bu çabada sizlerin de büyük çabası var. Ticaretlerinizde başarı diliyorum” şeklinde konuştu.

Tosya ilçesinde düzenlenen istişare toplantısı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

(SDA-

Editör: TE Bilisim