Volkan Kavaklıgil Mazbatasını Alıyor Volkan Kavaklıgil Mazbatasını Alıyor

Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi Aday Tanıtım Toplantısına katılan CHP Tosya Belediye Başkanı adayı Tuğçe Kefeli ve ilçe yönetimine büyük destek geldi.

Salonda yer alan CHP Tosya adayı ve yönetimi aday tanıtımı programının sona ermesi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavş tarafından özel davet edilerek Tosya adayına destek verdi. Mansu Yavaş yaptığı konuşmada '' Ankara'dan Tosya'ya çok sevgi ve selamlarımı sunuyorum.İnşallah Başkanımız seçildikten sonra Ankara'da bir kardeşleri olacak ve biz Tosya'ya gereken desteği vereçeğiz.Tosya'yı da Beypazarı gibi turizmin merkezi yapacağız.Tekrardan hayırlı olsun''dedi.

CHP Tosya Belediye Başkanı Adayı Tuğçe Kefeli www.tosyahaberleri.com haber sitemize yaptığı açıklamada'' Bu gün CHP Tosya Parti yönetimi olarak Ankara'ya geldik.Çok güzel geçen tanıtım programı sonrasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'dan sürpriz bir görüşme talebi aldık.Başkanımız Tosya'da seçimler öncesinde bizlere destek sözü vererek seçim sonrasında her türlü desteklerini vereçeğini söyledi.Başkanımızın bugün ki destek sözü bizler için çok önemli.Dediğimiz gibi Tosya'da seçimlerde tarih yazaçağız''dedi.

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU