Haber: Sedat Ağacıkoğlu

20 bin metrekarelik alan üzerinde şekillenen ve ihtiyaç halinde kullanılabilecek genişleme alanı ile tam bir kompleks olarak yapım süreci önemli ölçüde tamamlanan dev proje açılışa gün sayıyor.

20 bin metrekare alan üzerinde 10 adet Otobüs peronu, 8 yazıhane birlikte 12 adet asma katlı dükkandan oluşan oto galericiler sitesi kompleksinin , galeri dükkanları ihale edildi.

Mülkiyeti Tosya Belediyesine  ait Tosya'nın Yavuz Selim Mahallesi Şehit Teğmen Yavuz Eracar Caddesi'nde bulunan ve yeni kiraya verilecek olan 12 adet oto galeri dükkanının 2886 sayılı kanunun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile kira ihalesin 14 Aralık tarihinde yapıldı.

Edinilen bilgiye göre açık teklif usulü ihale 14 Aralık 2023 tarihine rastlayan Perşembe günü belediye encümeninde yapılan ihaleye, 6 Oto galeri firma sahibi müracat etti. Böylece 12 dükkandan 6 dükkan ihale edilmiş oldu. Kalan 6 dükkan içinde 15 gün sonra tekrar ihale yapılacağı öğrenildi.

TOSYA 'DA BİR İŞLETMEDE GÖRÜLEN ŞAP NEDENİ İLE HAYVAN PAZARI AÇILIYOR TOSYA 'DA BİR İŞLETMEDE GÖRÜLEN ŞAP NEDENİ İLE HAYVAN PAZARI AÇILIYOR

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU