• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.864

Belediye Haberleri

belediye haberleri ve güncel belediye gelişmeleri, belediye ile ilgili tüm video, belediye fotoğrafları ve belediye haberleri Tosya Haberleri.Com En Güncel Tosya Haberleri sitemizde


EKONOMİ

TOSYA BELEDİYE MECLİSİ 2024 HİZMET ÜÇRETLERİNİ AÇIKLADI

EKONOMİ
EKONOMİ
GÜNCEL

Tosya Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı süresince vatandaşların herhangi bir aksaklık yaşamaması için çeşitli hizmetlerde nöbetçi ekipler belirledi.

GÜNCEL

Tosya Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Ahmet Büyükacar'ın getirildiği öğrenildi.

GÜNCEL

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'den Halk Otobüsü Ziyareti

GÜNCEL

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yapımı devam eden yeni spor salonu inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

GÜNCEL

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, hayvan pazarı ve modern mezbaha için zemin çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

GÜNCEL

Tosya'da, bir arabanın motor kısmında sıkışan kedi, Tosya İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından başarılı bir şekilde kurtarıldı.

GÜNCEL

Seçim sonucunda, Kavaklıgil ve Arslan, Kastamonu ve ilçelerinin belediyelerini temsil etmek üzere önemli bir göreve atanmış oldular.

GÜNCEL

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre, Kastamonu ili Tosya ilçesindeki Belediye Başkanlığı seçimlerinin mahalle mahalle sandık sonuçları belli oldu.

GÜNCEL

Tosya Belediye Başkanı, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı konuk belediye başkanlarına teşekkür ederek, şunları söyledi ;