HABER:MUSTAFA AĞACIKOĞLU

Tosya Belediye Başkanı Yeni Spor Salonu İnşaat Alanını İnceledi

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yapımı devam eden yeni spor salonu inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

750 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, yaklaşık 20 bin metrekarelik bir alanda inşa ediliyor. Bu modern spor kompleksi, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık sahalar, oturma alanları gibi sosyal donatılarıyla dikkat çekiyor.

TOSYA'DA SON 3 GÜN HAVALAR ISINACAK TOSYA'DA SON 3 GÜN HAVALAR ISINACAK

Başkan Kavaklıgil, inceleme sırasında yaptığı açıklamada, “Sporcularımızın kendilerini daha iyi yetiştirebilecekleri, vatandaşlarımızın ise daha güzel vakit geçirebilecekleri yeni bir yaşam alanının yapımına devam ediyoruz. Bu proje, Tosya’nın spor ve sosyal hayatına önemli katkılar sağlayacak. Spor salonumuz tamamlandığında, burada düzenlenecek etkinlikler ve antrenmanlar ile hem sporcularımız hem de halkımız modern ve konforlu bir mekanda vakit geçirebilecekler” dedi.

Projeyle ilgili çalışmaların hızla ilerlediğini belirten Kavaklıgil, inşaatın tamamlanmasıyla birlikte Tosya'nın spor altyapısının daha da güçleneceğini ve bölge halkının spora olan ilgisinin artacağını ifade etti. Başkan, bu önemli projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti.

Editör: MUSTAFA AĞACIKOĞLU