TOSYA'DA 31 MART SEÇİMLERİNDE ÇOK SAYIDA KİŞİ KAYIP TOSYA'DA 31 MART SEÇİMLERİNDE ÇOK SAYIDA KİŞİ KAYIP

31 Mart 2024’te yapılacak Yerel Seçimler öncesinde Tosya’da iktidar ve muhalefet partilerinde bir yandan seçim hazırlıkları için çalışmalar yürütülürken, diğer yandan siyasi kulislerde iddialı demeçler gündem oluyor.

Seçim çalışmalarının en hareketli ve adayların en demokratik bir şekilde yarıştığı Ak Parti Tosya İlçe başkanlığına Belediye Başkanlığına 9 Aday Adayı müracaat etti. Ak Parti adayları önce ilçe başkanlığına adaylık müracaatlarını yaptıktan sonra Kastamonu’da temayül yoklamasına katılarak seçim sonuçlarını Genel Merkeze gönderdi. Önümüzdeki günlerde AK Parti genel merkezi 9 adaydan birini Tosya Belediye Başkanı olarak açıklaması bekleniyor.

AK Parti aday adaylarında heyecanlı bekleyiş devam ederken birlik ve dayanışma içinde çalışmalara devam etmeleri seçmen tarafından takip edilmekte.

Son olarak siyasi kulislerde sıkça tartışılan AK Partide neden bu kadar aday çok söylentilerine karşı adayların ortak görüşü ‘’ Tosya Belediyesi 5 yıldır o kadar başarısız yönetiliyor ki bizler cesaretle ilçemize hizmet etmek için seçmenin karşısına tek tek çıktık. Her birimiz genel merkezin vereceği karar doğrultusunda Belediye Başkanı adayımızın yanında ilçemize hizmet etmek için bugün nasıl bir isek o günde 5 yıl boyunca ilçemizi başarısız bir şekilde yöneten anlayışa sandıkta meydan okuyacağız ve seçimi kazanacağız’’

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU