HABER: MUSTAFA AĞACIKOĞLU

Yeniden Refah Partisi Tosya'da Büyük Çaba Harcıyor

Tosya ilçesinde yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Belediye Başkanlığı seçimlerinde en iddialı parti konumunda olan Yeniden Refah Partisi, ilçe merkezi ve köylerinde büyük bir çalışma içerisinde. Parti, merkez ve köylerde gece gündüz demeden vatandaşlarla buluşup, projelerini anlatarak destek arayışında.

İl Genel Meclisi’ne üye kazandırmayı hedefleyen partinin bu çabası, köy ziyaretleriyle de devam ediyor. Kilkuyu ,Sekiler,Dağçatagı, Mısmılağaç Ahmetoğlu Gökomuz köylerini ziyaret eden Bilal Takır,Vahtettin Gezer, vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde inceledi.
Yeniden Refah Partisi 1.sıra adayı Bilal Takır, İl Genel Meclis Üyesi olarak görev alması halinde kırsal alanın, köylerin beklentilerini, sorunlarını İl meclis gündemine taşıyacağını ve çözüm için mücadele edeceğini bildirerek, vatandaşları 31 Mart’ta sandığa sahip çıkmaya, oylarını kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirmeye davet etti.

TOSYA'DA RAMAZAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI TOSYA'DA RAMAZAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Parti çalışmaları kapsamında ilçe merkezi ve köylerde düzenlenen toplantılara yoğun katılımın sağlandığı gözlemlenirken, Yeniden Refah Partisi'nin seçim öncesi yoğun tempo içerisinde çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

Editör: MUSTAFA AĞACIKOĞLU