Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Yeniden Refah Partisi Tosya ilçe Başkanlığı Yerel Seçimlere kısa bir süre kala İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarının açıklayarak Mart 2024 seçimlerinde seçmenin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Son olarak İlçe Parti binasından düzenlenen törende İsmail Çevrim ve Hasan Kocaoğlu Tosya Belediye Meclisi adaylık başvurularını yaptı.

Kastamonu İl başkanı ve Tosya belediye başkanı adayı İbrahim Demir yaptığı açıklamada ''İsmail Çevrim beyin aramıza katılmış olmasından büyük mutluluk duyduk kendisi ilçemize yapacağımız hayırlı hizmetlere katkı sunmak için her türlü fedakarlığa hazır olduğunu ve ilçemizin ipek yolunun parlayan yıldızı olması için vizyon sahibi bir ekiple yola çıktıklarını belirtti.
Belediye Meclis başvurunda bulunan İsmail Çevrim ;'' Bizler bu ilçenin insanıyız ilçemizin her bir ferdinin mutluluğu ve geleceğe güvenle bakması için trübünde oturmaya hakkımız yok elimizi taşın altına koyacağız ve belediye başkan adayımızla birlikte ilçemize hizmet etmek için yola çıkıyoruz düzturumuz Halka hizmet Hakka hizmettir''dedi.

MHP TOSYA İLÇE BAŞKANIIĞI BASIN AÇIKLMASI MHP TOSYA İLÇE BAŞKANIIĞI BASIN AÇIKLMASI

Hasan Kocaoğlu Kimdir ?

Hasan Kocaoğlu 1991 Tosya doğumlu olup evli ve iki çocuk babası.  İlköğretimi Sakarya ilköğretim okulunda Lise eğitimin  Tosya Cumhuriyet Lisesinde okudu.  2013 tarihinde ticaret hayatına atıllarak Kocaoğlu Orman Ürünleri firmasının  sahibi.

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU