Haber : Sedat Ağacıkoğlu

Tosyaspor Bal ligine çıkma yolunda Kastamonu Özel İdare ile 17 Nisan 2022 Pazar günü Kastamonu Gazi Stadyumunda ile son derece önemli bir maça çıkacak.

Maç öncesi Tosyaspor taraftarlarına seslenen Başkan Sefa Abayın'' Bu güne kadar taraftarımızı hiç bir maçta bizleri yalnız bırakmadı.Yaz-Kış evimizde ve deplasmanda oynadığımız maçlarda cefakar ve fedakar taraftarımız 12 güç olarak hep yanımızda oldu.Şimdi son olarak büyük taraftarımızdan en büyük desteği bekliyoruz.Hep diyoruz ya artık bizim sloganımız oldu ''Sen olmasan biz bir eksiğiz''diye işte pazar günü oynayacağımız bu önemli maçta en çok sizlerin desteğine ihtiyacımız var.

Sahada futbolcularımız terinin son damlasına kadar mücadele ederken taraftarımızın desteğini her zaman duymak onları biraz daha ateşleyeceğine inanıyoruz.

Taraftarımıza son olarak şunu söylemek isteriz Yönetim olarak,hocalarımız olarak vede futbolcu kardeşlerimiz bu maçın önemine ve şampiyon olcağımıza biz inandık sizde inanın ve o gün bizi yalnız bırakmayın.Buradan bu önemli maç öncesi sayın kaymakamız A.Ferhat Özen'e ve Belediye Başkanımız Volkan Kavaklıgil'i maça davet ederken taraftarımızın maça gitmesinde desteklerini esirmeyeceklerdir''dedi.

Editör: TE Bilisim