TOSYA'DA SON 3 GÜN HAVALAR ISINACAK TOSYA'DA SON 3 GÜN HAVALAR ISINACAK

HABER: MUSTAFA AĞACIKOĞLU

Bu akşam Tosya ilçemizde düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen kortej yürüyüşü ve konser programı, Tosya halkını hayran bıraktı.

Tosya’da yapılan fener alayı yürüyüşü, gençlerimizin Atatürk’e olan bağlılıklarını ve bayram coşkusunu en güzel şekilde gösterdi. Yürüyüş boyunca ellerde taşınan fenerler, ilçemizin sokaklarını adeta bir ışık şölenine çevirdi. Halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleşen yürüyüş, birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirdi.

Ardından, Tosya Gençlik Merkezi tarafından organize edilen konser programı, geceye damgasını vurdu. Yerel sanatçılarımızın sahne aldığı konserde, gençlerimiz doyasıya eğlendi. Coşkulu kalabalık, hep bir ağızdan şarkılara eşlik ederken, bayramın anlam ve önemini bir kez daha derinden hissetti.

Bu muhteşem gece, Tosya ilçemizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın unutulmaz anılarından biri olarak hafızalarda yerini aldı. Kutlamalara katılan herkese teşekkür eder, bayram coşkusunun her daim sürmesini dileriz!
 

Editör: MUSTAFA AĞACIKOĞLU