HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

ŞEHREKÜSTÜ MUHTARI  HÜSEYİN YÖRÜK'DEN  İNANILMAZ REKOR ŞEHREKÜSTÜ MUHTARI HÜSEYİN YÖRÜK'DEN İNANILMAZ REKOR

Resmi olarak Yeniden Refah Partisi İbrahim Demir ve Cumhuriyet Halk Partisi Tuğçe Kefeli Tosya Belediye Başkanı adayı olarak açıklandı. Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti Tosya İlçe teşkilatları önümüzdeki hafta içinde resmi olarak başkan adaylarının açıklanması beklenmektedir.

AK Parti Tosya ilçe teşkilatı geçtiğimiz haftayı hareketli geçirdi.İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi gece yarısı yayınladığı mesaj ile ‘’Gördüğüm lüzum üzerine ilçe başkanlığından istifa ediyorum’’ dedi.

Hasan Mete Dikişçi’nin seçimlere kısa bir süre kaldığı bu süreçte istifa haberi parti teşkilatında kısa süreli şok etkisi yaptı. İl Teşkilatı başkan yardımcısı Mustafa Takır’ı ilçe başkanlık görevine getirerek Ak Parti ilçe teşkilatında yaşanacak siyasi kaosun önüne geçti.

Hasan Mete Dikişçi istifası sonrası adete sessizliğe bürünerek sosyal medya hesabından son olarak bir açıklama yapacağını duyurdu fakat sonrasında o sır açıklama yapılmadı.

Tam bu süreçlerin yaşandığı bu günlerde İYİ Parti Tosya İlçe Başkanı Mehmet Kaan Erdem istifa eden AK Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi’yi işyerinde ziyaret ederek sosyal medya hesabından ‘’Bakacaaz..’’ başlığı altında paylaşımda bulundu.

Paylaşım sonrasında siyasi kulislerde ve resim altına yapılan yorumlarda ‘’ Hasan Mete Dikişçi’in İYİ Parti Tosya Belediye Başkanı Adayı olarak mı açıklanacak sorusunu akıllara getirdi.

Ayrıca İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi’nin en yakın arkadaşı Jeoloji mühendisi İsmail Özabacı yaptığı yorumda ‘’ Tehlikeli Buluşmalar ‘’ ifadesine kullanarak resme farklı bir anlam kazandırdı.

Screenshot 4-1

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU