HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) –Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay Tosya ilçesi Orman köylerine verilen 5 adet yangın söndürme tankerlerinden sonra geçtiğimiz günlerde 1 adet 9 tonluk mini ekskavatör iş makinesi Tosya Orman İşletme Müdürlüğüne teslim töreni düzenlendi.

Tosya Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programa Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu, Tosya Orman İşletme Müdürü Nejat Timur Uyanık, ilçe protokol üyeleri ve Tosya Orman İşletme Müdürlüğü teknik kadrosu hazır bulundu.

Tosya Orman İşletme Müdürlüğüne üretim ve bakım çalışmalarında büyük katkı sağlayacak olan sürütme yollarının yapılmasında görev yapacak olan 9 tonluk mini ekskavatör İş Makinasının Tosya’nın Orman bakımı çalışmalarında etkin rol oynayarak yeni yılda Orman Köylülerimizin çalışmalarında kolaylık sağlayacak.

Tosya Orman İşletme Müdürlüğü görevine 6 ay önce görevine başlayan Nejat Timur Uyanık kısa sürede İşletme müdürlüğünde yaptığı başarılı çalışmalarla ve Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu koordinesinde birçok başarıya imza attı.

Geçtiğimiz gün Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu ve bölge müdürlüğü uzmanları tarafından Tosya Orman İşletme Müdürlüğünde 2023 yılı program ve gerçekleşmeleri ile 2024 programlarının ele alındığı değerlendirme toplantısı Tosya Orman İşletme Müdürlüğünde yapıldı.

Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Bölge Müdür Yardımcısı sayın M.Burcin Irmak, Ahmet Er ve Şube Müdürleri ile Tosya Orman İşletme Müdürü sayın Nejat Timur Uyanık  ,İşletme Müdür yardımcısı Adil Karaoğlu , işletme şefleri ve   Orman Muhafaza Memurları katıldı.

Toplantı Orköy kredilerinin anlatıldığı Orköy sunumu ve talimatlarıyla başladı

Toplantıda işletme şefleri 2023 yılı program gerçekleşmeleri ile 2024 yılı programlarına ait sunum yaptı. Toplantıda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

1 OCAK 2024 PAZARTESİ TOSYA'DA  OKULLAR TATİL Mİ 1 OCAK 2024 PAZARTESİ TOSYA'DA OKULLAR TATİL Mİ

2023 yılında yapılan çalışmalarından dolayı İşletme Müdürlüğü personeline teşekkür eden Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu 2023 yılında istenilen düzeyde olmayan çalışmaların istenilen düzeye gelebilmesi adına 2024 yılı programlarının yılı içerisinde özellikle Ranpa satışı ve depo satışlarına hız verilmesi noktasında stokların azaltılması ile dikili satış artırılması noktasında çabaların artırılması talimatlanmıştır. Yapılan tüm çalışmalarda tasarruf tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilmesi için azami gayret sarf edilmesini istedi.

Toplantı 2023 Yılının iyi tamamlandığı ve 2024 yılının ise daha iyi olması noktasında anlaşılmış olup; karşılıklı iyi niyet ve başarılı bir yıl dileklerinin ardından toplantı sona erdi

Untitled 1

426751892 713155334327038 7854748298998467497 N

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU