Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yayın yapan siyaset meydanı program konuğu Milliyetçi Hareket Partisi Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamacçı’nın Tosya Yem ve Gıda Sanayi A.Ş (TOSTAŞ) Arazisinin alımı konusunda yanlış bilgi verdiği ve yanılttığı yönünde suçlamada bulunmuştu.

MHP ilçe başkanı yorum üzerinden yapılan bu suçlamaya karşı çıkarak AK Parti ilçe başkanın art niyetli olduğunu söylemişti.

FATİH ERBAKAN YARIN HANÖNÜ'NE GELİYOR! FATİH ERBAKAN YARIN HANÖNÜ'NE GELİYOR!

AK Parti ilçe başkanı dün akşam sosyal medya üzerinden yayınladığı videoda ‘’Benim TOSTAŞ firmasında hissem yok o yüzden içim rahat madem MHP ilçe başkanın hissesi var o zaman görelim önce o bağışlasın. Ayrıca MHP ilçe yönetimi ve Belediye yetkilileri yandaş gazetecileri meclis toplantısına davet ediyor. Taraflı davranıyorsunuz’’ diyerek MHP yönetimini. Belediye yetkililerini ve gazetecileri suçladı.

TOSYA BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI HERKESE AÇIKTIR

MHP Tosya İlçe başkanı Suat Bazlamaçcı haber sitemize yaptığı değerlendirmede ‘’Dün akşam AK Parti ilçe başkanının sosyal medya üzerinden yapmış olduğu video paylaşımını üzüntü ve hayal kırıklığı içinde izledim. Öncelikle şu konuya açıklık getirmek isterim. MHP ilçe yönetimi ve Tosya Belediyesi yetkilileri ve dahi MHP meclis üyelerimiz her ay yapılan Belediye meclis toplantısına hiçbir vatandaşımızı ve gazeteciyi davet etmez. İsteyen vatandaş ve gazeteci Belediye meclisinin basına kapalı kararı olmadığı sürece toplantılara dinleyici olarak katılır. Bu Tüm Türkiye’de belediye meclis toplantıları tüzüğünde geçerlidir. Bahsettiği gazeteciler çoğu zaman kendi iradeleri dahilinde meclis toplantılarına dinleyici olarak katılmaktadır. İsteyen gazeteci arkadaşımız toplantıya katılabilir. Eğer ki bizim davet ettiğimize dair elinden bir kanıtı veya belgesi var ise ortaya koysun eğer yok ise de artık bir sussun ki vatandaşımızı yanıltmasın’’ dedi.

Editör: TE Bilisim