SEDAT AĞACIKOĞLU

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu 1.Amatör Lig mücadele eden Tosyaspor ligin üçüncü haftasında evinde oynadığı maçta Kastamonu Yurdum Gençlikspor’u 3-2 yendi.

TOSYASPOR-ÇATALZEYTİNSPOR MAÇINDA STRESLİ DAKİKALAR TOSYASPOR-ÇATALZEYTİNSPOR MAÇINDA STRESLİ DAKİKALAR

Tosya İzzet Aksalur Şehir stadyumunda saat 13.00’de başlayan maçta Tosyaspor ile Kastamonu Yurdum Gençlikspor karşı karşıya geldi. Maça hızlı ve atak başlayan Tosyaspor rakibi karşısında baskılı bir oyunla ilk dakikalarda üstünlüğünü kabul ettirdi. Maçın 13.dakikasında Sefa Yumuşakkaya’nın golü ile 1-0 öne geçti. Kastamonu Yurdum Gençlikspor maçın 25.dakikasında bulduğu gol ile maç 1-1 geldi. Tosyaspor maçın 39.dakikasında Sefa Çolak’ın ayağından bulduğu gol ile durumu 2-1 yaptı ve ilk yarı bu şekilde tamamlandı.

Maçın ikinci yarısınada hızlı başlayan Kastamonu Yurdum Gençlikspor maçın 50.dakikasında bulduğu gol ile durumu 2-2 getirdi. Hakem üçlüsünün çok kötü yönettiği maçta oyuncular arasında gergin dakikalar yaşandı.

Maçın son dakikalarında Tosyaspor’lu ıyuncu ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Kastamonu Yurdum Gençlikspor karşısında 10 kişi mücadele eden Tosyaspor maçın san dakikalarında taraftarının desteği ile Sefa Yumuşakkaya’nın şık golü ile maçı 3-2 yaptı.

Maç Tosyaspor 3-2 Kastamonu Yurdum Gençlikspor sonucu ile tamamlandı.

Maçın orta hakemi maçın bitimi ile birlikte elinde kırmızı kart ile gezerek oyuncular ve yöneticileri kendinden uzak tutmaya çalıştı.

Tosyaspor ligin 4.haftasında deplasmanda Çatalzeytinspor ile karşılaşacak. Tosyaspor aldığı bu galibiyetler puanını 9 yaparak Taşköprüspr’un 2 puan önünde lider

Editör: TE Bilisim