HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – 21-23 Ekim Tarihleri arasında Yunanistan Kozani de düzenlenen ve 16 Ülkeden sporcuların katılımı ile gerçekleştirilen Avrupa Kurash Şampiyonasında Tosyaspor kulübü sporcuları 100 Kg’de mücadele eden Hasan Can Kolcu ve +100 Kg’de mücadele eden Okan Yıldırım Avrupa ikincisi oldu.

TOSYASPOR-ÇATALZEYTİNSPOR MAÇINDA STRESLİ DAKİKALAR TOSYASPOR-ÇATALZEYTİNSPOR MAÇINDA STRESLİ DAKİKALAR

16 ülkenin katıldığı Avrupa Kurush şampiyonasında takım halinde Avrupa ikincisi olan Türkiye Krush Milli Takım antröneri Durukan Karabudak hedeflerinin 1 ay sonra Hindistan’ın Puna şehrinde yapılacak olan Dünya şampiyonasında ülkemizi ve Tosya Spor kulübünü başarı ile temsil ederek madalya ile dönemki istediklerini açıkladı.

Türkiye Kurush Milli Takım hocası Durukan Karabudak Dünya şampiyonası öncesi İHA’ya özel açıklamalarda bulundu.

‘’ DÜNYA KRUSH ŞAMPİYONASINDA TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK’’

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Yunanistan’da yapılan Krush şampiyonasında Takım halinde Avrupa ikincisi olurken aynı zamanda Tosya Spor kulübü sporcularımız 100 Kg’de mücadele eden Hasan Can Kolcu ve +100 Kg’de mücadele eden Okan Yıldırım Avrupa ikincisi oldu. Şimdi önümüzdeki günlerde Hindistan’ın Puna şehrinde yapılacak Dünya Krush şampiyonasında ülkemizi ve Tosyaspor kulübünü başarı ile temsil ederek Dünya şampiyonu olarak gelmek istiyoruz. Avrupa şampiyonasında ve Dünya şampiyonası öncesinde bizleri her alanda destekleyen Federasyon başkanımız Bünyamin Er ve Milli Takım hocamız Mehmet Şen’e çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

‘’TOSYASPOR KULUBÜ BİZE İNANDI VE DESTEK OLDU’’

Tosyaspor ile yollarımız bundan 2 ay önce Tosya Pirinç ve Kültür festivali için Tosya’ya geldiğimiz zaman kesişti. Festivalde Tosya halkına kısa bir tanıtım ve gösteri sunumu yapmıştık. Sonrasında bizleri en iyi şekilde misafir eden Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosyaspor kulüp başkanı Sefa Abayın ve Kültür Müdürü İbrahim Tabakoğlu bizlerden yaptığımız spor hakkında detaylı bilgi alarak Tosyaspor olarak destek olmak istediklerini söylediler. Bizlerde sporcularımıza ve takımımıza güvenen ve inanan Tosyaspor kulübü olarak lisanslarımızı çıkardık. Bizlere inanan ve başarımızın arkasında duran Tosya Spor başkanına ve yönetimine sizlerin aracılığı ile çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilisim