Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tolunay Kafkas sorumluluğundaki Genç Milli Takımlar tarafından yapılan ve 2005 doğumlu oyuncuları kapsayan 14 yaş altı seçmelerine Kastamonu ilinden 2 futbolcu davet edildi.

Teknik sorumluluğunu Sekan Ertaş'ın yaptığı Tosya İdmanyurdu Spor U14 takımının genç yıldızı Taha Karabacak Ankara´daki seçmelere katılacak.

Genç Milli Takımlar teknik direktörleri ile bölge antrenörlerinin takip edeceği organizasyon sonrası, en küçük yaş grubu olan U14 Milli Takımı´na ve kulüplere oyuncu havuzu oluşturulacak.

Tosya İdmanyurdu Spor U-14 takımında mücadele eden Taha Karabacak, maçlarda gösterdiği başarılı performansla U-14 Milli Takım seçmelerine davet edildi.Taha Karabacak’ın milli takım seçmelerine çağrılması Sarı-Siyah camiada mutlulukla karşılandı.

Tosya İdmanyurdu Spor Sorumlusu Serkan Ertaş, alt yapıda gelecek yıllarda forma giyebilecek yetenekli oyuncular yetiştirebilmek için çaba gösterdiklerini belirterek, “Bu gençlerden birisi de Taha Karabacak milli takıma davet çağrıldı.Talha Karabacak ve diğer gençlerin, ilerleyen yıllarda profesyonel liglerde forma giyebilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Gençlerimizin her geçen gün performansları daha da artıyor, takımlarına yararlı olacaklarını düşünüyorum. Taha Karabacak'a’a milli takım yolunda başarılar diliyorum ve tebrik ediyorum" dedi.

Milli takım seçmelerine çağrılan Taha Karabacak da, çok mutlu olduğunu belirterek, milli takımda forma giyebilmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Editör: TE Bilisim