Isparta'da yapılan Türkiye Minikler ve Yıldızlar Salon Okçuluk Şampiyonasında başarı elde eden okçular ödüllerle döndüler. Vali Erdoğan BEKTAŞ, Halime Çavuş Yüzme Havuzunda Okçulukta başarı gösteren öğrencilerle buluşarak başarılarından dolayı kutladı. Teknik konularda yetkililerden bilgiler aldı.
 
Vali Erdoğan BEKTAŞ konuşmasında; “ Okçuluk sporunun zor olmasına rağmen sporcularımızın başarı ile dönmeleri bizleri çok sevindirdi. Kastamonu’da Hentbol sporunun, Basketbol sporunun, futbol sporunun okçuluk sporu ve buna benzer spor dallarımızın gelişmesi için alt yapıya önem verilmesi gerekir ve bunun için elimizden gelen her şeyi yapabiliriz dedi. Sporcularla ve öğretmenleriyle sohbet eden Vali Erdoğan BEKTAŞ, Minikler Yıldızlar salon, okçuluk Türkiye şampiyonası katılan çocukları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.





Belediye Başkanımız Kazım ŞAHİN; Isparta'da yapılan Türkiye Minikler ve Yıldızlar Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında başarı elde eden okçularımızı Makamında kabul etti.  Antrenörleri Cüneyt Özil nezaretinde Kupaları ve Madalyaları ile Başkan ŞAHİN’i ziyaret eden sporcular, verdikleri destekten dolayı Başkan ŞAHİN’ e teşekkür ettiler.

 Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan ŞAHİN; "Bizleri gururlandırıyorsunuz. Şehrimizi ve Belediyemizi çok güzel temsil ediyorsunuz. Bizler de sizlere destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

En iyi tanıtım sosyal ve kültürel faaliyetlerle yapılır diyen Başkan ŞAHİN;
“Başarılı sporcularımızın başta antrenörleri Cüneyt ÖZİL hocayı ve ailelerini de verdikleri destekten dolayı kutluyorum. Kendilerinden daha büyük başarılar hatta Milli takımlara girip, ülkemizi temsil etmelerini bekliyorum. Bunun içinde bize düşen her şeyi yapmaya hazırız” diye konuştu.




Editör: TE Bilisim