HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) –  TFF U13 Kastamonu Grubu ilk gün maçında, Tosya İdman yurdu Spor Kulübü ilk maçında Kastamonu 1966 engelini kolay geçti ve maçı 3-0 kazandı.

Tosya Sentetik sahada oynanan karşılaşma öncesi her iki U-13 futbol takımı oyunculara sahaya ellerinde taşıdıkları Türk Bayrağı ile girdiler. Tüm sahayı ellerinde taşıdıkları bayrakla geçen oyuncular seyircilerin bulunduğu tribüne gelerek hep bir ağızdan ‘’ Ne Mutlu Türküm Diyene ve Vatan Bölünmez Şehitler Ölmez ‘’ sloganı attılar.

Maça hızlı başlayan Tosya İdman Yurdu U-13 futbol takımı oyuncuları maça hızlı başladılar Taraftar desteğini arkasına alan minik futbolcular oynadığı futbol ve yaptığı mücadele taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı. İlk yarının sonlarına doğru Sarı-Siyah formalı Tosya İdman Yurdu oyuncuları baskılı ve atak futbolu herkesi şaşırttı. Kastamonu 1966 spor bu baskıya fazla dayanamadı ve Tosya İdman Yurdu takımı 34.dakikada Emircan’ın attığı golle 1-0 öne geçerek ilk yarıyı bu sonuçla kapattı.  

İkinci yarıda da mücadeleci ve güzel futbolunu devam ettiren Tosya İdman Yurdu takımı Ali İhsan ve Enes’in ayağından buldukları gollerle maçı 3-0 kazanarak U-13 liginin ilk maçında güçlü rakibi Kastamonu Spor 1966 takımını yenmeyi başardı.

(SDA-

Editör: TE Bilisim