HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Tosya'nın siyasi atmosferi, yerel seçimlere doğru hızla ısınıyor.

Son olarak AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi Tosya Belediyesinin Kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirerek ‘’ Belediye 1.derecede deprem bölgesi Tosya’da 5 yıl boyunca hiçbir kentsel dönüşüm projesi yapmadığı ve belediye bütçesinin bu projelere ve çalışmalara ayıracak bütçesi olmadığını ‘’ iddia ederek eleştirilerde ve suçlamalarda bulunmuştu.

AK Parti ilçe başkanı Hasan Mete Dikişçi’nin yaptığı açıklamalr sonrasında tüm gözler MHP Tosya İlçe başkanı Suat Bazlamaçcı’ya çevrildi. MHP ilçe başkanının muhatapı AK Parti ilçe başkanına ne yönde cevap vereceği siyasi kulislerde ve konuyu yakından takip eden vatandaşlar tarafından basından takip edilmeye başlandı.

MHP Tosya İlçe başkanı Suat Bazlamaçcı Pazar günü bir program çıkışında www.tosyahaberleri.com haber sitemizin ‘’ Başkanım geçtiğimiz günlerde AK Parti İlçe başkanının iddiları ve suçlamaları konusunda ne düşünüyorsunuz? Bir cevabınız olacak mı?’’ sorusuna çok ilginç ve manidar bir cevap verdi.

İki elinide yana açan MHP Tosya Belediye Başkanı Suat Bazlamaçcı  Tosya şivesi ile‘’ NE DİYEYİM BEN ŞİMDİ’’ cevabını verdi.

Yerel Seçim Zaferini Mazbatasını Alarak Taçlandırdı Yerel Seçim Zaferini Mazbatasını Alarak Taçlandırdı

Vermiş olduğu kısa ve manidar cevapta AK Parti ilçe başkanının yapmış olduğu talihsiz ve haksız olan eleştirilere cevap bile vermeye gerek yok manasının veya yakın zamanda gerekli cevabın verileceği şeklinde anlam yüklendiği anlaşılmakta.

Bakalım başkanın ‘’ NE DİYEYİM BEN ŞİMDİ’’ cevabı yakın zamanda siyasette yerini nasıl bulacak.

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU