HABER: MUSTAFA AĞACIKOĞLU

4-6 Yaş Kur'an Kurslarımızın Mezuniyet Heyecanı

EHLİYET ALACAKLAR DİKKAT SINAV YÖNETMELİĞİ DEĞİŞİYOR EHLİYET ALACAKLAR DİKKAT SINAV YÖNETMELİĞİ DEĞİŞİYOR

İlçe Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur'an Kurslarımızda mezuniyet etkinliği düzenlendi. Mevlana Camii 4-6 yaş, Borsa İstanbul İlköğretim Okulu bünyesinde bulunan 4-6 yaş ve merkez 4-6 yaş Kur'an Kurslarımızın hazırlamış oldukları programlara, İlçe Müftüsü Sayın Mahmut Uluşahan katılım sağladı.

Mezuniyet etkinlikleri, Müftülüğümüz konferans salonu ve kurslarımızın bünyesinde icra edildi. Bu anlamlı günün heyecanını paylaşmak için velilerimiz, ilçe müftülüğümüzün değerli katılımcıları ve programın hazırlanmasında emeği geçen tüm personelimiz bir araya geldi.

Öğrencilerimizin yetişmesinde büyük emek sarf eden hocalarımızın özverili çalışmaları sayesinde, çocuklarımız ilk dini eğitimlerini başarıyla tamamlayarak mezun oldular. Müftülük konferans salonunda düzenlenen törenlerde öğrenciler, hazırladıkları çeşitli etkinlikler ve gösterilerle yeteneklerini sergilediler.

İlçe Müftüsü Mahmut Uluşahan, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın dini eğitimlerini en iyi şekilde almaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kurslarımızda emeği geçen tüm hocalarımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinlik sonunda mezun olan öğrencilere başarı belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Müftülük yetkilileri, bu tür etkinliklerin çocukların eğitim motivasyonunu artırdığını ve dini eğitimin önemini pekiştirdiğini vurguladı.

Editör: MUSTAFA AĞACIKOĞLU