TOSYA'DA RAMAZAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI TOSYA'DA RAMAZAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Katar, Merkez İlçe Başkanı Salih Samancı ve İl Yönetimi ile Tosya İlçe Başkanı Mehmet Kaan Erdem ve yönetim kurulu üyeleri www.tosyahaberleri.com haber sitesi İHA muhabiri Sedat Ağacıkoğlu ve ART Televizyonu Serhat Ağacıkoğlu’nu ziyaret etti.
İl Başkanı Ahmet Katar İYİ Parti’nin Kastamonu ve Tosya ilçesindeki çalışmaları hakkında kısa bir değerlendirmede bulundu. İl Başkanı Ahmet Katar son günlerde Tosya siyasetinde yaşanan hoş olmayan söylemlerin sosyal medyada seviyesizce konuşulmasını dikkatle takip ettiklerini ve siyasetçilerin diğer siyasi parti ilçe başkanlarına karşı olsun veya basın mensuplarına karşı olsun daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.
İl Başkanı Ahmet Katar sözlerine şöyle devam etti ‘’ Son günlerde Tosya ilçesinde İyi şeyler oluyor. Bundan bizler de memnun oluyoruz. Fakat gelen hizmetler bizce yetersiz. Tosya bunun daha fazlasını hakediyor. Gördüğümüz kadarı ile bazı siyasi parti ilçe başkanları Tosya ilçemize yapılan hizmetleri sen ben kavgasına dönüştürerek sosyal medyadan nemalanmaya çalışıyorlar. İlçede muhalefet ilçe başkanlarının en küçük eleştirilerine bile tahammül edemeyerek sizler bizim muhatabımız değilsiniz diyerek kendilerini dev aynasında görüyorlar. Tosya Basının yaptığı haberleri işlerine gelmediği zaman dışlayarak kendilerini toplum nezdin de haklı çıkarmaya çalışıyorlar. Basın tabi ki gördüğünü ve bilgilerini kamuoyu ile paylaşacak. Tabi ki yeri geldiği zaman eleştirisini yapacak. Nasıl yapılan hizmetlerde sizlerin hakkını verip haberinizi yapıyor ise eleştiriye de açık olacaksınız. İYİ parti ülke genelinde olduğu gibi Kastamonu ve Tosya'da da söz sahibi olduğu zaman ilimize ve ilçemize yapılan hizmetleri göreceksiniz’’ dedi.
İYİ Parti Tosya İlçe Başkanı Mehmet Kaan Erdem yaptığı değerlendirmede ‘’ Bugün İYİ Parti İl Başkanımızı ve Yönetimini ilçemizde misafir ettik. İl Başkanımız ve yönetimiz geçtiğimiz ay yapılan kongremizde Tosya ilçe Başkanlığına seçilmemizden dolayı beni ve ilçe yönetimimiz tebrik etti. Sonrasında başta ilçemizde görev yapan Ulusal Ajans muhabirlerini ve Yazılı basını ziyaret ettik. Daha sonra ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarını ve esnafı ziyaret ettik. Bizler ilçemizde siyaset yapar iken hiçbir zaman kutuplaşma yapmadan kimseyi kırmadan partimize ve ilçemize hizmet etmeyi hedefliyoruz. Tabi ki siyasetin doğasında olan ilçede görülen ve hissedilen eksiklikleri de her zaman basın yolu ile gündeme getirerek eleştirimizde yapacağız. Bizim İYİ olmamız susacağımız ve sessiz kalacağımız anlamına da gelmesin’’ dedi.  
Ziyaret İYİ Parti il ve ilçe yöneticileri ile Basın mensuplarının hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim