HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – 14 Mayıs Milletvekilliği seçimlerinde 922 ilçe içinde aldığı yüksek oy oranı ile Türkiye rekoru kırarak bir anda ülke gündeminde yer alan Yeniden Refah Partisi Tosya ilçe teşkilatı Mart 2024 Yerel seçimlerinin startını verdi.  

14 Mayıs Milletvekilliği seçimleri sonrasında Yeniden Refah Partisi Genel merkezinin ilgi odağı olan sonrasında Genel Başkanı Fatih Erbakan Tosya ilçesini ziyaret ederek seçmene teşekkür etmişti. Genel Başkan Fatih Erbakan ziyarette Tosyalı seçmenin Yeniden Refah Partisine ve Kastamonu İl Başkanı hemşerileri İbrahim Demir’e olan sevgi ve güvenlerini yerinde görmüştü.

TOSYA'DA 31 MART SEÇİMLERİNDE ÇOK SAYIDA KİŞİ KAYIP TOSYA'DA 31 MART SEÇİMLERİNDE ÇOK SAYIDA KİŞİ KAYIP

SON DAKİKA!

İBRAHİM DEMİR YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN TOSYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

Son Dakika! Türkiye genelinde 2024 yerel seçim hazırlıkları devam ederken, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın liderliğinde belirlenen adaylar arasında Tosya’dan önemli bir isim öne çıktı.

Yeniden Refah Partisi’nin Milletvekilliği seçimlerinde elde ettiği başarıyla dikkat çeken İbrahim Demir, 2024 yerel seçimlerinde Tosya Belediye Başkanlığı için aday gösterildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye genelindeki 922 ilçeden belirlenen 50 adayını Ankara’da düzenlediği toplantı ile yarın resmen açıklayacak.

Bu listede yer alan isimler arasında Tosya’dan İbrahim Demir de bulunuyor. İbrahim Demir, Milletvekilliği seçimlerinde Kastamonu geneli ve Tosya ilçesinden elde ettiği önemli oy oranlarıyla parti içinde dikkat çeken bir isim olmuştu.

İbrahim Demir’in Tosya Belediye Başkan adaylığı, Yeniden Refah Partisi’nin bölgedeki güçlenme ve etkileşim stratejisinin bir parçası olarak görülüyor. İbrahim Demir’in bu yeni göreviyle ilgili açıklamaları ve seçim kampanyası planlaması da merakla bekleniyor.

Yeniden Refah Partisi, 2024 yerel seçimlerinde Türkiye genelinde etkili bir performans sergileme hedefiyle adaylarını titizlikle belirliyor. Tosya’dan aday gösterilen İbrahim Demir’in, ilçedeki iddialı konumu ile Mart 2024 seçimlerinde dengeleri değiştirerek önemli siyasi figür durumuna geldi. Seçim sürecinde İbrahim Demir’in halka ve seçmene yönelik projeleri ve vaatleri de dikkatle takip edilecek ve seçim sonrasında her türlü destek sağlanacak.

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU