• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.276

Bayram Haberleri

bayram haberleri ve güncel bayram gelişmeleri, bayram ile ilgili tüm video, bayram fotoğrafları ve bayram haberleri Tosya Haberleri.Com En Güncel Tosya Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü, bayram tatili dönüş trafiğinde sürücülerin güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

GÜNCEL

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı denetimleri kapsamında D-100 Karayolu'nda trafik kontrollerine devam ediyor.

GÜNCEL

İLÇEMİZ DE BAYRAM NAMAZI 16 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ...

GÜNCEL

Tosya Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı süresince vatandaşların herhangi bir aksaklık yaşamaması için çeşitli hizmetlerde nöbetçi ekipler belirledi.

ASAYİŞ

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle ilçe genelinde güvenlik ve trafik tedbirlerini artırarak denetimlere başladı.

GÜNCEL

Kurban Bayramı dolayısıyla 17 Haziran Pazartesi günü saat 10.00'da Tosya Belediye Düğün Salonunda bayramlaşma töreni düzenlenecektir.

GÜNCEL

Kortej yürüyüşüne katılan Kaymakam Sayın Uğur ÜNSAL, gençlerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı ve onlarla keyifli anlar yaşadı.

GÜNCEL

Çocukların enerjisi ve coşkusuyla renklenen etkinlikler, şehre neşe ve coşku katarken, özenle hazırlanan gösteriler izleyicilerden büyük alkış aldı.

ASAYİŞ

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 Karayolu Ortalıca köyü mevkiinde meydana gelen Trafik Kazasında 2 kişi yaralandı

ASAYİŞ
GÜNCEL

Bilal Takır'dan Ramazan Bayramı Kutlaması:

GÜNCEL

Tosya Kaymakamlığı Bayramlaşma Programı