HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) –

Yeniden Refah Partisi Tosya İlçe Teşkilatı İlçe Sebze Pazarında açtığı Üye Kayıt Standı büyük ses getirdi. "Türkiye'yi yönetmeye, dünyayı değiştirmeye hazırız" sloganıyla başlattıkları üye çalışması tam hız devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Tosya İlçe Teşkilatı’nın açmış olduğu üye kayıt standı İlçe sebze pazarında yoğun ilgi gördü. Yüzlerce Tosyalının ziyaret ettiği üye kayıt standında üyelik başvurusunda bulunan vatandaşların üyelik kaydı yapıldı.

İL BAŞKANI İBRAHİM DEMİR

Stand çalışmalarında yağmur, çamur, soğuk, sıcak demeden üye kaydı için emek harcayan, mücadele eden, yol arkadaşlarını kutlayan İl Başkanı İbrahim Demir, “ Biz halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışıyoruz. Bizim iktidarımızda bu halk gerçek adaleti ve özgürlüğü tadacak. Halkımız, emeğin değerini ve kutsallığını bizim iktidarımızda daha iyi anlayacak. 94 ruhunu yeniden diriltmek için çıktığımız bu ulvi yolda bizimle birlikte yol yürüyen veya yürümek için yola çıkanlara selam olsun. Başta İlçe başkanımız Osman Kibar ve yönetimini ve partili arkadaşlarımı fedakârca yapmış oldukları bu çalışmadan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

 300 OLAN ÜYE SAYIMIZ YIL SONUNDA 1.000 ÜYE OLACAK İNŞALLAH

İlçe Başkanı Osman Kibar üye kayıt çalışmaları hakkında www.tosyahaberleri.com haber sitemize yaptığı açıklamada,"Öncelikle zor şartlara rağmen sıkı çalışan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışıyoruz. İktidara geldiğimizde vatandaşımız gerçek hizmeti, adaleti ve hakkı görecek. Emeğin karşılığı daha fazla alacak. Öncelikle hedefimiz Mart 2024 Yerel seçimlerinde Tosya Belediyesini Yeniden Refah Partisi belediyecilik anlayışı ile kazanmak ve Tosya’ya hizmet etmektir. Bizimle birlikte yürümek isteyen yol arkadaşlarımız şimdiden hoş geldi şeref verdi. Standımıza olan yoğun ilgi nedeniyle Tosyalı hemşerilerimize de teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.”

Tosya'nın Köklü Mirası Öğrencilerle Buluştu Tosya'nın Köklü Mirası Öğrencilerle Buluştu

Editör: TE Bilisim