Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil arasında protokol imzalandı.
Yapılan protokol ile Tosya ilçemize 1 kapalı yüzme havuzu için ödenek sağlandı.
Spor Toto’nun Türkiye’de spora ve sporcuya destek denildiğinde akla gelen ilk kuruluşlardan biri olduğunu dile getiren Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, bu önemli yatırım için Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ettiklerini belirterek; “Tosya ilçemizi daha yaşanılır, bir kent yapmak, gelecek kuşaklara daha güzel bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sporun her alanında ve her kademesinde destek vermekten çekinmeyen Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, bu sefer desteklerin en anlamlısını, en değerlisini geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz için verdi. Bu mutluluk hepimizin.
Yapılan bu protokol, gençlerimizin tütün ve tütün mamulü, İnternet bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için, spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve sosyalleşmesini sağlamak için atılan büyük adımlardan biridir. Protokol neticesinde İlçemizde son derece modern yüzme havuzu yapılacak. Çalışmalarımıza hemen başlıyoruz. En kısa zamanda bu tesislerimizi halkımızın hizmetine sunacağız.
Bu tesisin ilçemize kazandırılması noktasında desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Milliyetçi Hareket Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir Durmaz'a, Kastamonu Milletvekillerimiz Sayın Hakkı Köylü ve Metin Çelik'e, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Reşat Asrak ve İlçe Müdürü Sayın İsmail Keskin'e bir kez daha teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum " dedi.


 

Editör: TE Bilisim