Tosya Kaymakamlığının sitesinde yer alan duyuruda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda görev yapmak üzere alınması planlanan 2 adet sözleşmeli memur yeterli müracaatın olmaması sebebi ile durdurulduğunu ilan etmiş idi.Aradan Geçen bir kaçgün sonra sınav alımı ilanı tekrar yayınlandı.

Yakın çevremizden olan Kargı Kaymakamlığı 2 adet personel alımı için 6 kişi mülakat sınavına çağrı yaparken Tosya’mızdan  göreve alınabilecek 2 personel bulunamaması ilgi çekici.

Diğer Vakıf kurumları çeşitli lisans mezunu gençleri mülakata ve işe kabul ettiği halde İlçemiz Kaymakamlığının sitesinde yapılan duyuruda sosyoloji, psikolojik danışmanlık, rehberlik ve psikoloji bölümü mezunu araması eleman ihtiyacını karşılayamadı.

Personel başvurularında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının sitesinden yapılan ön başvurularda bölüm şartı da aranmaması da aslında başvuru sayısını yükseltti. Ama Vakıf Mütevelli Heyetinin iptale ilişkin kararı bu sayıyı bulunmasını engelledi.

İnternet ortamında ön başvuruları kabul olunan adaylar mülakatlara katılma umuduyla belgelerini itina ile hazırladılar. Başvuru yapan adaylar ve aileleri memurluk hayali kurarken yeterli sayıya ulaşılamadığı ilanıyla umutlarını da bu alımla ilgili askıya aldı.

İPTAL KARARI

http://www.tosya.gov.tr/default_b0.aspx?id=820

YENİ SINAV KARARI

http://www.tosya.gov.tr/default_b0.aspx?id=810


Editör: TE Bilisim