CUMHURİYET MAHALLESİNE İLK KAZMA VURULDU
Tosya Belediyesi kış ayları öncesi çalışmalarına hız verdi. Tosya'nın çeşitli mahallelerinde parke, bordür ve yaya yolu çalışmalarını aralıksız devam ettiren Tosya Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt yapının tamamlandığı Cumhuriyet Mahallesi Şehit Teğmen Şalcı Caddesinin tamamında parke yol yapım çalışmaları için ilk kazmayı vurdu.
Geçtiğimiz gün açılışı yapılan Vanlı Otel’den başlayarak yeni sebze ve meyve pazarına kadar olan hattın tamamını yenileyecek olan ekipler bölgedeki ara sokakların da revizesi için kolları sıvadı.

Mevsim şartlarının müsaade ettiği sürece hizmetlere ara verilmeden devam edileceğini söyleyen Belediye Başkanı Kazım Şahin bölgede yürütülecek olan yol yapım çalışmaları ile birlikte şehrin birçok farklı noktasında da hizmetlerin devam ettiğini dile getirdi. Kent merkezine yapılan parke yol yapım çalışmalarına dikkat çeken Başkan Şahin bu yıl çalışmaların ağırlıklı olarak üst yapı üzerinde yoğunlaşacağını dile getirdi.
 BAŞKAN ŞAHİN’DEN ARA SOKAKLARDA İNCELEME
Tosya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, parke ve bordür çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Belediye ekipleri, son olarak Cumhuriyet Mahallesi ara sokaklarında parke çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Kazım Şahin, çevre düzenlemesi, temizlik ve şehirleşme açısından örnek konumdaki Tosya'yı daha da yaşanılır bir hale getirmek için parke, bordür ve yol çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ve ilçede çamur yada yolu ve kaldırımı sıkıntılı olan bir yer kalmayana kadar çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Editör: TE Bilisim