TOSYA'LI KIZLARDAN AZMİN ZAFERİ TOSYA'LI KIZLARDAN AZMİN ZAFERİ

Tosya Marangozlar Odası Yönetim Kurulu, başkan vekilliği ve yönetim kurulundan istifa eden Hüseyin Uslu’nun istifasına ilişkin basın açıklaması yaptı.

Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada;  “2018-2023 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili olarak birlikte çalıştığımız Sayın Hüseyin Uslu fikir uyuşmazlıkları ve gördüğü lüzum nedeniyle Yönetim Kurulumuza 03.04.2023 tarihi itibariyle noter yolu ile istifasını bildirdiğinden dolayı odamızın 05.04.2023 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında alınan kararla istifasının kabul edilmesine karar verilmiştir. Odamız Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Sayın Hüseyin Uslu’ya bugüne kadar odamıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve yönetim kurulumuz olarak teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında da başarılar dileriz.

Salim Karabıyıkoğlu Yönetim Kurulu Başkanı, Alim Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi, Orhan Sivrioğlu Yönetim Kurulu Üyesi, Cemil Sarıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi, Kadir Söylemiş Yönetim Kurulu Üyesi, İsmail Binay Yönetim Kurulu Üyesi “ denildi.

Editör: TE Bilisim