HABER:SEDAT AĞACIKOĞLU


T.C Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü  tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Tosya ilçe genelinde hava sıcaklıkları önümüzdeki 30 gün ortalama 6 ila 10 derece civarlarında olacak. Akşam saatlerinde ise sıcaklık ortalaması -2 ila -4 derece dolaylarında.

Hava sisli olacak ve Tosya ilçesi kara hasret kalmaya devam edecek! Hava sıcaklıkları yükseliyor. Tosya ilçesi son yılların en kurak kışı yaşanıyor. Çetin kış şartları nedeniyle önceki yıllarda Ocak ayında okulların tatil edildiği, yolların kapandığı, ekiplerin karla mücadele ettiği Tosya'da bu yıl hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle son zamanların en kurak kışı yaşanıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre  Tosya yarın hava sıcaklıklarının yeni hafta ile birlikte 10 ile 13 derece arasında yükseleceği tahmin ediliyor. Meteoroloji'nin tahmin haritasına göre, Yeni haftada kar beklenmezken,Tosya genelinde gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve soğuk hava etkili olacak.

TOSYA'DA YAKALANDILAR! TOSYA'DA YAKALANDILAR!

Editör: TE Bilisim