HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Rus Öğretmen, Çaybaşı Köyü'nde Kaza Yaptı Rus Öğretmen, Çaybaşı Köyü'nde Kaza Yaptı

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Belediye Kapalı Sebze Pazar yerinde Otopark alanında süt ve yoğurt satışı yapan kadın esnaf kendilerine satış yeri olarak verilen noktaya isyan ederek yetkililerden yardım istedi.

Belediye Kapalı Sebze pazarının otopark bölümün hemen girişinde kendilerine yoğurt satış yeri olarak gösterilen ve burada satış yapmaya zorlanan kadın esnaf kendilerine yapılan haksızlığa ve satış yaptıkları yerin olumsuz şartlarına isyan ederek Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’den yardım istediler.

Haftanın bir günü kendi ev ürünleri olan yoğurt, süt ve peyniri satmak için pazara geldiklerini söyleyen esnaf dert yanarak ‘’ Biz buraya haftada bir gün geliyoruz ve ürünlerimize satarak çoluğumuzu çocuğumuzun rızkını kazanmaya çalışıyoruz. Sizlerde görüyorsunuz şu anki durumu arabaların egzoz dumanı bir yandan. Yer den kalkan toz duman bir yandan birde havanın soğukluğu yeter artık canımıza tak dedi. Başkanımızdan rica ediyoruz bizi bu yerden kurtarsın. Biz burada toplam 15-20 kişiyiz. Pazarın üs katında bizlere de yer verilebilir. Bizler yaşımızı başımızı aldık bu soğuk ve pis ortamda bizleri niye çalıştırıyorlar. Yazık değil mi bizlere. Ne olur başkanım bizi bu yerden kurtarın’’ dediler.

Editör: TE Bilisim